Ledelse er en livslang uddannelse

En 360° Ledermåling er et super værktøj til lederudvikling.

360 grader ledermåling

Lederen spiller en central rolle i at skabe arbejdsglæde og engagement blandt medarbejdere

Analyser viser, at ca. 58 % af medarbejdere der siger deres stilling op, peger på den nærmeste leder eller ledelsesformen i virksomheden, som den direkte årsag til deres opsigelse.

Hele vejen rundt
En 360° Ledermåling er bred og dyb og koncentreret omkring den enkelte leder, på en sådan måde, at lederen bliver evalueret af alle vigtigste interne interessenter:

Chefevaluering                        – Overordnet leder
Medarbejderevaluering        – Medarbejdere i direkte reference
Lederkollegaevaluering        – Sideordnede ledere
Selvevaluering                         – Lederen selv

Uforpligtende

samtale

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til en uforpligtende samtale eller et møde om dine udfordringer. +45 61 70 66 11

KLÆDT PÅ TIL UDVIKLING

En 360° Ledermåling viser vejen for den enkelte leder.

udpluk af vores kunder

Med en 360 graders ledermåling får man således et billede af hvordan lederen, chefen, kolleger og medarbejdere oplever lederens adfærd på en række forskellige områder, som alle er en del af lederjobbet.

Blandt andet for at fastholde vigtige værdifulde medarbejdere, kan en 360 grader ledermåling være et vigtigt skridt i den rigtige retning. Med god ledelse kan lederen effektivt skabe resultater gennem andre. Med 360 ledermåling afdækker vi således lederens evner til at skabe resultater gennem medarbejderne, og skaber derved et solidt grundlag for lederudvikling.
FactFactory gennemfører 360° Ledermålinger for flere større virksomheder og har udviklet et unikt koncept indeholdende en speciel rapporteringsform, der tydeliggør den enkelte leders evaluering i forhold til andre ledere.
Få integreret medarbejdernes arbejdsglæde og engagement i 360° Ledermålingen, og få dybere indsigt i effekten af godt lederskab.