Kommunikationsmåling med benchmark

Ny standard for måling af kvalitet i intern kommunikation.

Kommunikationsanalyse

Analyse af intern kommunikation

Med Corporate Communication Survey (CCS) får kommunikationsdirektøren ny indsigt med ind i direktionslokalet ligesom afdelingen får et solidt fundament for en givende diskussion om fremtidens kommunikation i virksomheden.

Med CSS får du:

En grundig og struktureret analyse af den interne kommunikation i virksomheden.

En måling, som bygger på et standardiseret koncept, med mulighed for at supplere med egne spørgsmål.

Viden om dine kollegers holdning til og brug af tilgængelige interne medier og kommunikationssystemer.

Et proaktivt koncept, som identificerer, hvad dine kolleger vil læse og høre mere om i fremtiden.

Uforpligtende

samtale

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til en uforpligtende samtale eller et møde om dine udfordringer. +45 61 70 66 11

GRUNDFOS

Global undersøgelse om medarbejdernes holdning til medarbejdermagasinet G-Magazine og intranettet Insite giver indsigt og retning for Corporate Communication!

Kontakt os

udpluk af vores kunder

Det er helt essentielt for Grundfos Corporate Communication at vide, hvad vores kolleger mener om vores arbejde med at skabe en god, effektiv og fyldestgørende intern kommunikation.
Derfor gennemfører vi én gang årligt en global undersøgelse af medarbejdermagasinet Gmagazine og vores Intranet, via CCS (Corporate Communication Survey) konceptet, udviklet af FactFactory.
Rapporten identificerer tydeligt og på en enkel måde, hvad vi skal gøre bedre I fremtiden for at forbedre kvaliteten af vores interne kommunikation – se udviklingen i resultaterne og sammenligne med andre virksomheder.

Kim Nøhr Skibsted, Group Vice President Communications, Grundfos