Kunden er omdrejningspunktet

– Fagligheden er fundamentet

Om FactFactory

FactFactory har siden opstarten i 2005 opbygget vedvarende og stærke relationer til egne kunder, som vi har samarbejdet med i flere år og som har anbefalet os til andre virksomheder.

Vores succes er baseret på evnen til indlevelse i kundens forretning, vores tilpassede analysedesign, kvalitet og omhu samt evnen til at tænke nye løsninger.

Det faglige fundament er det bærende i FactFactory. Analyser skal være troværdige, vel-designede, gennemarbejdede samt lette at kommunikere, så vores kunder oplever, at vi gør en synlig og mærkbar forskel.

Vores analytikere og konsulenter har alle en kandidatgrad og er klædt godt på til at hjælpe dig til at skabe vækst i din forretning.

Dagligledelse

Henrik Johan Nielsen, CEO

Henrik har arbejdet med analyser på topniveau i 20 år og har senest været funktionschef, International Research Manager, i JYSK koncernen med direkte reference til CEO. Har tidligere arbejdet for Ennova og har i 10 år fungeret som ekstern lektor på Århus Universitet. Besøg Henrik’s LinkedIn

KEEP IT SIMPLE

Få overblik med analyseresultater, der formidles enkelt med handling for øje.

Kontakt os

udpluk af vores kunder

Vores indlevelse i kundens forretning, kvalitet og omhu samt evnen til at tænke i nye løsninger, er det vores kunder bemærker.
Vi analyserer med internationalt anerkendte metoder, og formidler resultaterne på en måde, der gør det let at omsætte indsatser til ønskede forandringer.

Henrik Johan Nielsen, FactFactory